Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس کانون کارگران بازنشسته و مستمری بگیر استان تهران بانک رفاه کارگران را نقطه امید کارگران و بازنشستگان دانست و گفت: با وجود آنکه حمایت لازم و تاثیرگذار از سوی دولت برای تقویت بانک رفاه کارگران صورت نمی‌گیرد، اما شاهد نقش آفرینی بانک رفاه در حل مشکلات کارگران و بازنشستگان هستیم.
پرویز احمدی پنجکی در گفت و گو با خبرنگار پول نیوز با تاکید بر اینکه بانک رفاه کارگران متعلق به سازمان تامین اجتماعی است گفت: متاسفانه هر از چند گاهی شاهد هستیم که دولت‌ها برای سازمان تصمیمات سلیقه‌ای می‌گیرند و شرایط را برای کار این بانک سخت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اعلام اینکه شاهد چالش‌های بسیاری برای بانک رفاه کارگران هستیم گفت: در حالی که دولت‌ها هیچ کمکی به بانک رفاه نمی‌کنند، اما شاهد هستیم که هر از چند گاهی برای بانک رفاه تصمیم می‌گیرند در حالی که حق چنین کاری را ندارند.
رییس کانون بازنشستگان شمیرانات با ابراز تاسف از اینکه دولت‌ها بین بازنشستگان تامین اجتماعی با کشوری و لشگری تبعیض قایل می‌شوند گفت: در حالی دایم وام ۱۲ میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری و لشگری می‌دهند که بازنشستگان تامین اجتماعی از گرفتن وام محروم هستند.
وی با یادآوری اینکه در سال گذشته میزان وام بازنشستگان تامین اجتماعی ۷ میلیون تومان بود گفت: خوشبختانه با نظر مساعد آقای لله گانی این وام به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت.
احمدی پنجکی با ابراز تاسف از اینکه تاکنون دولت هیچ کمکی به بانک رفاه نکرده است گفت: دایم به بهانه‌های مختلف مبالغ سنگینی به بانک‌های دیگر می‌دهند تا به بازنشستگان کشوری و لشگری وام اختصاص داده شود در حالی که تاکنون حتی ریالی به بانک رفاه کارگران کمک نشده و این بانک از سرمایه تامین اجتماعی به بازنشستگان تسهیلان می‌دهد.
وی با اعلام اینکه از زمان آغاز پرداخت وام ۱۲ میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری و لشگری، در تلویزیون زیر نویس می‌کنند گفت: همین امر باعث شده تا بازنشستگان تامین اجتماعی گمان کنند نگاه دولت به بازنشستگان کارگری محبت آمیز شده در حالی که این طور نیست و بازنشستگان تامین اجتماعی مانند روال دولت‌های گذشته، همچنان مورد بی مهری دولت سیزدهم قرار دارند.
نایب رییس کانون کارگران بازنشسته و مستمری بگیر استان تهران با طرح این پرسش که دولت برای پرداخت وام‌های متعدد به بازنشستگان کشوری و لشگری از کجا اعتبار می‌آورد گفت: بهتر است از همان محلی که برای پرداخت وام به بازنشستگان کشوری و لشگری اعتبار تخصیص می‌یابد، برای بانک رفاه نیز اعتبار اختصاص داده شوئد.
وی از تبعیض آشکاری که بین بازنشستگان کشوری و لشگری با تامین اجتماعی صورت می‌گیرد به شدت انتقاد کرد و گفت: دولت‌ها هیچ نگاه محبت آمیزی به بازنشستگان تامین اجتماعی نداشته اند و این نامهربانی به زیر مجموعه‌های تامین اجتماعی از جمله بانک رفاه نیز سرایت کرده است.
احمدی پنجکی بانک رفاه کارگران را خط قرمز جامعه کارگری توصیف کرد و گفت: به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهند دولت برای بانک رفاه تصمیم بگیرد، زیرا این بانک متعلق به کارگران و بازنشستگان است و هر تصمیمی که به زیان بانک رفاه باشد، با واکنش شدید کارگران و بازنشستگان رو به رو خواهد شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک رفاه کارگران تامین اجتماعی وام لله گانی بازنشستگان کشوری و لشگری بازنشستگان تامین اجتماعی کارگران و بازنشستگان بانک رفاه کارگران برای بانک رفاه دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۰۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی

 به گزارش تابناک به نقل از همشهری، دولت، پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به میزان مصوبه مزد ۱۴۰۳ کارگران را تصویب کرد؛ اما مطالبه بازنشستگان چیز دیگری بود.
 

 به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آن‌ها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی